Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçe takılmak

Rüyada kelepçe takılmak

Rüyada kelepçe takılmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada kelepçe takılmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişiyle yapılan iş birlikleri, ortaklıklar ya da kurulan ilişkiler fayda getireceği gibi, mücadele içeriyor da olabilir.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek yaptığı hataları düzelteceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, maddi anlamda zayıflayacağına yorulur.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine yorulur.

Rüyada kelepçe takılmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok pişmanlık duyacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine yorulur.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret eder.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments