Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret eder.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almamakta fayda var.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine delalet eder.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek onlara sanat öğreteceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelepçe takılmak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek istediği evde oturacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, varlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments