Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek bir hastalığa maruz kalacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yolunda gideceğine, büyük kazançlar getireceğine, moralinin bozulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada eline kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Tatbik edilmesi gereken kaçınılmaz değişiklikler varsa, yerine getirmelisiniz.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kelepçe takılmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, şans ve kısmet elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments