Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçe takıldığını görmek

Rüyada kelepçe takıldığını görmek

Rüyada kelepçe takıldığını görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalettir.

Rüyada kelepçe takıldığını gördüyseniz:

  • Kendinize olan güvenininiz ona veya tüm karşıt cinse karşı olan davranışlarınıza olan inancınızdan gelmelidir.

Rüyada kelepçe takılmak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet eder.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına yorulur.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, borçların hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çirkin bir iş yapmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments