Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine böbreğini vermek

Rüyada eşine böbreğini vermek

Rüyada eşine böbreğini vermek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, huzur ve kazanç getireceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine böbreğini vermek gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Rüyada eşine böbreğini vermek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada böbrekte taş görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işarettir.

Rüyada insan böbreği görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, deşarj olacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada böbreğinden bıçaklanmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada böbrek hastası görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, borçlarının da kapanacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına işaret eder.

Rüyada böbrek pişirmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, ele güne muhtaç olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments