Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek pişirmek

Rüyada böbrek pişirmek

Rüyada böbrek pişirmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, ister istemez çok üzüleceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalettir.

Rüyada böbrek pişirmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Rüyada böbrek pişirmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada böbrekte taş görmek büyük üzüntüler olacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine böbreğini vermek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada böbrek hastalığı görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbreğinden bıçaklanmak vefa göstereceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Rüyada böbrek bağışladığını görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada çiğ böbrek yemek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş böbrek görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments