Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrek hastası görmek

Rüyada böbrek hastası görmek

Rüyada böbrek hastası görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada böbrek hastası gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kafasından geçenleri öğrenmek için net sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, istemediği halde borçlanacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbrek hastası görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Rüyada böbreğinin çalındığını görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbrek satmak yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada böbreğini kaybetmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böbrekten ameliyat olmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments