Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreğinden bıçaklanmak

Rüyada böbreğinden bıçaklanmak

Rüyada böbreğinden bıçaklanmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ferah bir döneme girileceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına tabir olunur.

Rüyada böbreğinden bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Sosyal yardım işleriniz, sosyal arkadaşlıklarınız veya iş hayatınız açısından önemli bir aylık sürece giriyorsunuz.

Rüyada böbrekten bıçaklanmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Rüyada böbreğinden bıçaklanmak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet eder.

Rüyada böbrek ameliyatı görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada böbrek düşürmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada böbrek hastası görmek sıhhat ve huzur bulacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada böbrek hastalığı görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına yorulur.

Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada böbreğini bağışlamak gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments