Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbrekte taş görmek

Rüyada böbrekte taş görmek

Rüyada böbrekte taş görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, muradına ereceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada böbrekte taş gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde ya da iş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada böbreğinde taş görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada böbrekte taş görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, maddi imkânlarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada böbrek taşı görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, endişelerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada böbrek taşı düşürdüğünü görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrek taşı dökmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, ticaret sektörüne atılacağına delalet eder.

Rüyada böbrek hastası görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, paraya ve mala kavuşacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada böbrek pişirmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına delalettir.

Rüyada böbreğini vermek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments