Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Ayakta durmanızı sağlayacak yaratıcı fikirlere ihtiyacınız var.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, hasret gidereceğine işaret eder.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek üzüleceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada böbrek düşürmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, alım gücünde yükselme olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada böbrek ağrısı çektiğini görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada böbreğini aldırmak borçların kısa sürede kapanacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına işarettir.

Rüyada böbrek kanseri olmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada böbrek hastası görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına alamet eder.

Rüyada böbreklerini kaybetmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, hayırlı bir terfi alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments