Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böbreklerinin aldığını görmek

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, aç kalacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böbreklerinin aldığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş böbrek görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada böbrek görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına inanılır.

Rüyada böbrek satmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Rüyada hayvan böbreği görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına işaret eder.

Rüyada böbrek vermek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada böbrek eti görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, onun her zaman başında olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments