Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan böbreği görmek

Rüyada insan böbreği görmek

Rüyada insan böbreği görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancını artıracağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan böbreği gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi sizi karışık düşüncelere ya da ilişkilere itebilir.

Rüyada insan böbreği görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işarettir.

Rüyada böbreğini başkasına vermek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada böbrek verdiğini görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada dana böbreği görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada böbrek sancısı çekmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada böbreğini bağışlamak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada birine böbrek vermek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada böbreğini aldırmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments