Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşikte uyumak

Rüyada eşikte uyumak

Rüyada eşikte uyumak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşikte uyumak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda olumlu olarak adlandırılabilecek bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kapı eşiğinde uyumak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eşikte uyumak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiği görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına delalet eder.

Rüyada kapı eşiğine oturmak maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada eşikte yatmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine inanılır.

Rüyada kapı eşiği yapmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada eşikten atlamak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kötü gününden de geri duracağına delalettir.

Rüyada kapı eşiğini temizlemek işinde verimsiz olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments