Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı eşiğine oturmak

Rüyada kapı eşiğine oturmak

Rüyada kapı eşiğine oturmak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, maddi sorunlarının artacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine işaret eder.

Rüyada kapı eşiğine oturmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler veya elinize geçen bilgiler size fayda sağlayabilir.

Rüyada kapı eşiğine oturmak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sözler sarf edeceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına alamet eder.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet eder.

Rüyada eşikte oturmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde yılan görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kapı eşiği silmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde yatmak heveslerinin de azalacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada kapı eşiğini temizlemek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kapı eşiği görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments