Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı eşiğinde uyumak

Rüyada kapı eşiğinde uyumak

Rüyada kapı eşiğinde uyumak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı eşiğinde uyumak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Rüyada kapı eşiğinde uyumak bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşikte uyumak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kapı eşiğine oturmak kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı eşiği silmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı eşikliği görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının eşiğini görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kapı eşiğinde namaz kılmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, dertlerinden arınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments