Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı eşiğini temizlemek

Rüyada kapı eşiğini temizlemek

Rüyada kapı eşiğini temizlemek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına inanılır.

Rüyada kapı eşiğini temizlemek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya dış görünümünüze ya da imajınıza katkısı olacak değişiklikler yapmanız durumunda sizi çok olumlu etkileyecek işlere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada kapı eşiğini temizlemek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kapı eşiği silmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşikliği görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı eşiğinde namaz kılmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşiği görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada kapı eşiğine oturmak bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kapı eşiğini silmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments