Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı eşiği görmek

Rüyada kapı eşiği görmek

Rüyada kapı eşiği görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada kapı eşiği gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusu sabır istiyor.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı eşikliği görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına alamet eder.

Rüyada kapı eşiği görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kapı eşiğine oturmak tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kapının eşiğini görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, işe başlanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde uyumak rahat bir hayata başlayacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı eşiği yapmak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments