Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı eşiği yapmak

Rüyada kapı eşiği yapmak

Rüyada kapı eşiği yapmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, zor günlerden geçeceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada kapı eşiği yapmak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama hevesiniz size saygı duyulmasını sağlarken, sözlerinizi yerine getirememeniz durumunda imajınız zarar görebilir.

Rüyada kapı eşiği yapmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kederlerinin son bulacağına inanılır.

Rüyada kapı eşiğine oturmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına yorulur.

Rüyada kapı eşiğini silmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, borçlarının da kapanacağına, rahat nedir öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı eşiğinde yılan görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada kapı eşiğinde uyumak engellerden kurtulacağına, üzgün ve karamsar olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada kapı eşiğinde yatmak sorunların ardı ardına geleceğine, bereketli işler yapacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, aniden evlilik kararı alacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kapı eşikliği görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments