Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşikte yatmak

Rüyada eşikte yatmak

Rüyada eşikte yatmak evliyseniz eşle iyi geçime, iyi haberler alınacağına, güven kaybına uğrayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalettir.

Rüyada eşikte yatmak gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Rüyada kapı eşiğinde yatmak sağlığının geri geleceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşikte yatmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eşikten atlamak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşik atlamak yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiği görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kapı eşiği silmek hüsrana uğrayacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, kendi bildiğini okuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşik yapmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşikte namaz kılmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments