Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşikten atlamak

Rüyada eşikten atlamak

Rüyada eşikten atlamak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşikten atlamak gördüyseniz:

  • Zaman lehinize işliyor, ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada eşik atlamak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşikten atlamak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde namaz kılmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının eşiğini görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine inanılır.

Rüyada eşikten geçmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada kapı eşikliği görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kapı eşiği yapmak türlü musibetlere uğrayacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğini temizlemek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments