Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşikte oturmak

Rüyada eşikte oturmak

Rüyada eşikte oturmak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşikte oturmak gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada kapı eşiğine oturmak bilmediği duyguları tadacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulur.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada eşikte oturmak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı eşiği silmek güzel günlerin geleceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde uyumak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada kapı eşiğinde yılan görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşikte uyumak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğini silmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, maddi güç sahibi olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments