Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı eşiğini silmek

Rüyada kapı eşiğini silmek

Rüyada kapı eşiğini silmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına tabir olunur.

Rüyada kapı eşiğini silmek gördüyseniz:

  • Doğru verilere sahipseniz, maddi veya üretkenlik gerektiren Koşullarınızdan ödün vermeniz gerekmiyor.

Rüyada kapı eşiği silmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, geçiminin güçleşeceğine işarettir.

Rüyada kapı eşiğini silmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine alamet eder.

Rüyada kapı eşiğini temizlemek yaşanan maddi problemlerin artacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına inanılır.

Rüyada kapı eşiği yapmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşikliği görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı eşiğine oturmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine işarettir.

Rüyada kapının eşiğini görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments