Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı eşiğinde yılan görmek

Rüyada kapı eşiğinde yılan görmek

Rüyada kapı eşiğinde yılan görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, ününün çoğalacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı eşiğinde yılan gördüyseniz:

  • Kendinizi maddi manevi güvende hissetmenizi sağlayacak kişisel değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız.

Rüyada kapı eşiğinde yılan görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada kapı eşikliği görmek bir ömür olacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı eşiğinde namaz kılmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine işarettir.

Rüyada kapı eşiğini temizlemek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğini silmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiği silmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde yatmak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına inanılır.

Rüyada kapının eşiğini görmek kızgınlıkların geçeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments