Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı eşiği silmek

Rüyada kapı eşiği silmek

Rüyada kapı eşiği silmek rakiplerin üzüleceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, gelişeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine yorulur.

Rüyada kapı eşiği silmek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyleri değiştirmenin zamanıdır.

Rüyada kapı eşiği silmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, düzenin kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğini silmek uzun soluklu bir işe girileceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Rüyada kapı eşiği yapmak kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, hayır vereceğine alamet eder.

Rüyada kapı eşiğine oturmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Rüyada kapı eşiğinde yılan görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşiği görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına delalettir.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments