Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı eşiğinde oturmak

Rüyada kapı eşiğinde oturmak

Rüyada kapı eşiğinde oturmak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak gördüyseniz:

  • Kimse diğerine yardımcı olmak istemiyor olabilir.

Rüyada kapı eşiğinde oturmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine yorulur.

Rüyada kapı eşiğine oturmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada eşikte oturmak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalettir.

Rüyada kapı eşiği görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşiği silmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada kapı eşiğini temizlemek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı eşiği yapmak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada kapı eşiğinde uyumak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments