Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi tarafından terk edilmek

Rüyada eşi tarafından terk edilmek

Rüyada eşi tarafından terk edilmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, işinde yükseleceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işaret eder.

Rüyada eşi tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşları işin içerisine çekebilecek işlerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada eşi tarafından terk edilmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada eş tarafından terk edilmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, güzel günlerle tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin tarafından terk edilmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada anne tarafından terk edilmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına tabir olunur.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kocası tarafından terk edilmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments