Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin tarafından terk edilmek

Rüyada sevdiğin tarafından terk edilmek

Rüyada sevdiğin tarafından terk edilmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Rüyada sevdiğin tarafından terk edilmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından terk edilmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine inanılır.

Rüyada ailesi tarafından terk edilmek esenlik içinde olacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşi tarafından terk edilmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada anne tarafından terk edilmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments