Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocası tarafından terk edilmek

Rüyada kocası tarafından terk edilmek

Rüyada kocası tarafından terk edilmek ailesi ile mutlu olacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kişinin kazancının artacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kocası tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Rüyada kocası tarafından terk edilmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının terk ettiğini görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın terk ettiğini görmek gerginliğin biteceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Rüyada kocasının evi terk ettiğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eşi tarafından terk edilmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada eş tarafından terk edilmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin tarafından terk edilmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, daha isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments