Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne tarafından terk edilmek

Rüyada anne tarafından terk edilmek

Rüyada anne tarafından terk edilmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, meşakkate düşeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Rüyada anne tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Kafanızı bir süredir meşgul eden konular neticelenebilir.

Rüyada anne tarafından terk edilmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada eş tarafından terk edilmek hem amaçlarına nail olamayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eşi tarafından terk edilmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine yorulur.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından terk edilmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments