Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eş tarafından terk edilmek

Rüyada eş tarafından terk edilmek

Rüyada eş tarafından terk edilmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada eş tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir.

Rüyada eş tarafından terk edilmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet eder.

Rüyada eşi tarafından terk edilmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, mal kayıpları da yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Rüyada anne tarafından terk edilmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada kocası tarafından terk edilmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek kalkınacağına ve yükseleceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, renk ve eğlence geleceğine yorulur.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments