Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi tarafından boğulmak

Rüyada eşi tarafından boğulmak

Rüyada eşi tarafından boğulmak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, alınganlıkların hasıl olacağına delalet eder.

Rüyada eşi tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda kendinizi güvenceye almak ya da mevcut yatırımları korumak veya geliştirmek için yeni yöntemler bulabilirsiniz.

Rüyada eşi tarafından boğulmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka biri tarafından boğulmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına inanılır.

Rüyada başkası tarafından boğulmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından boğulduğunu görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından boğulmak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, ortak edineceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından boğulmak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan tarafından boğulmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına işaret eder.

Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments