Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka biri tarafından boğulmak

Rüyada başka biri tarafından boğulmak

Rüyada başka biri tarafından boğulmak kendisine yeni kısmetler sunacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka biri tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Rüyada başka biri tarafından boğulmak zahmetinin çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine yorulur.

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkası tarafından boğulmak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan tarafından boğulmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işarettir.

Rüyada eşi tarafından boğulmak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından boğulmak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret eder.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kocası tarafından boğulmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments