Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından boğulmak

Rüyada biri tarafından boğulmak

Rüyada biri tarafından boğulmak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının.

Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada biri tarafından elle boğulmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşi tarafından boğulmak itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, işlerin yavaşlayacağına delalet eder.

Rüyada köpek tarafından boğulmak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, dertlerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cin tarafından boğulmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments