Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından boğulmak

Rüyada başkası tarafından boğulmak

Rüyada başkası tarafından boğulmak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, şansının açılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkası tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Rüyada ölü tarafından boğulmak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine alamet eder.

Rüyada kocası tarafından boğulmak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada birisi tarafından boğulmak ticaretinin ilerleyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına işaret eder.

Rüyada biri tarafından boğulmak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına yorulur.

Rüyada birileri tarafından boğulmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet eder.

Rüyada başkası tarafından boğulmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kendini toparlayamayacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından boğulduğunu görmek üstünlük elde edeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, zorlukları aşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments