Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili tarafından boğulmak

Rüyada sevgili tarafından boğulmak

Rüyada sevgili tarafından boğulmak kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, Allah’a dua edeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Rüyada sevgili tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili veya duygusal hassasiyet gerektiren konularda yanlış ya da sizin alanınıza girmeyen düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada sevgili tarafından boğulmak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, bebek sahibi olunacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eşi tarafından boğulmak büyük fırsatların kapısını açacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına işaret eder.

Rüyada birileri tarafından boğulmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tarafından boğulmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada biri tarafından iple boğulmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına rivayet eder.

Rüyada insan tarafından boğulmak çok büyük atılımlar yapacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada bir insan tarafından boğulmak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşi tarafından boğulmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, sıkıntılardan kurtulmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments