Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan tarafından boğulmak

Rüyada insan tarafından boğulmak

Rüyada insan tarafından boğulmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, kalbini kıracağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, kurulu düzeni olacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada insan tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Aslında kendinizi ifade etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada insan tarafından boğulmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada bir insan tarafından boğulmak enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine delalettir.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından iple boğulmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalettir.

Rüyada birisi tarafından boğulmak verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine inanılır.

Rüyada biri tarafından elle boğulmak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, işinden ekmeğinden olacağına işarettir.

Rüyada kardeşi tarafından boğulmak güvensizliğini yeneceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına inanılır.

Rüyada köpek tarafından boğulmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, zorluklarının biteceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments