Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından boğulduğunu görmek

Rüyada başkası tarafından boğulduğunu görmek

Rüyada başkası tarafından boğulduğunu görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına işarettir.

Rüyada başkası tarafından boğulduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sosyal ilişkileriniz iş yaşamınız ya da özel hayatınız açısından çeşitli faydalar oluşturabilir.

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalettir.

Rüyada insan tarafından boğulmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, rızkının kesileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, çaresizleşeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek çok yorulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından boğulmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkası tarafından boğulmak tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada cin tarafından boğulmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments