Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek

Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek

Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, zahmete düşeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin de kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğulduğunu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, onlardan medet umacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından boğulmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işarettir.

Rüyada biri tarafından boğulmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine işarettir.

Rüyada bir başkası tarafından boğulmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada bir insan tarafından boğulmak şansın çalışmaya başlayacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya alamet etmektedir.

Rüyada birileri tarafından boğulmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, ailesinin de büyük olacağına, garanti olacak bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada başkası tarafından boğulmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments