Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek kavgası görmek

Rüyada eşek kavgası görmek

Rüyada eşek kavgası görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, sıkıntıların biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek kavgası gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada eşek kavgası görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşek doğurtmak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek ve koyun görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, şükrederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek yıkamak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine alamet eder.

Rüyada eşekten inip ata binmek az da olsa kazanç elde edeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada eşek pisliği görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulur.

Rüyada eşek arısı sokması görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek satmak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments