Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşekten inip ata binmek

Rüyada eşekten inip ata binmek

Rüyada eşekten inip ata binmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, rızkının bollaşacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, dedikodu edeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşekten inip ata binmek gördüyseniz:

  • Kendi hak ya da ihtiyaçlarınız için sesinizi çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada eşekten inip ata binmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, kudret sahibi olacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza rivayet eder.

Rüyada attan inip eşeğe binmek bol nimete kavuşulacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabadan inip bisiklete binmek yanlış işler yapacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüse inip binmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sevindirici şeyler duymaya, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada evlendi ini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, varlık içinde yaşayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada tilki ini görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giydi ini görmek başarılarının düşeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iniş aşağı koşmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, hoşgörülü biri olunacağına, hayırlı haberler getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments