Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek ve koyun görmek

Rüyada eşek ve koyun görmek

Rüyada eşek ve koyun görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, yeni kararlar alınacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada eşek ve koyun gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Rüyada koyun ve eşek görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek ve koyun görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada zayıf eşek görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek kavgası görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yük taşıyan eşek görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eşek kulağı görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşek sıpa görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına delalet eder.

Rüyada insanı eşek görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments