Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek yıkamak

Rüyada eşek yıkamak

Rüyada eşek yıkamak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalettir.

Rüyada eşek yıkamak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Rüyada eşek yıkamak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada eşeği yıkamak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, herkesin şaşırtılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz eşek görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek anırması görmek onlarla ayrı düşeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada eşek arısı kovanı görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük eşek arısı görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ölen eşek görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine alamet eder.

Rüyada eşek doğurduğunu görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments