Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek pisliği görmek

Rüyada eşek pisliği görmek

Rüyada eşek pisliği görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına inanılır.

Rüyada eşek pisliği gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilir veya yaşadığınız kişiler ilişkilerinizi rahatlatacak adımlar atabilirsiniz.

Rüyada eşek pisliği görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde köpek pisliği görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, hem çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin pisliği temizlemek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada pislikle görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, yetkili bir göreve atanacağına, sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk pisliği görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek pisliğini temizlemek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada at pisliğine basmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare pisliği görmek kazançta zarar edeceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments