Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek doğurtmak

Rüyada eşek doğurtmak

Rüyada eşek doğurtmak her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, öz güven kazanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına inanılır.

Rüyada eşek doğurtmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkilerinizi farklı açılardan sorgulayabilirsiniz.

Rüyada eşek doğurduğunu görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, hedeflerini tutturacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada eşeğin doğurduğunu görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına inanılır.

Rüyada eşek doğurtmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada eşek doğurmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, komşularla ters düşüleceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğuran eşek görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek tepmek birbirlerine her konuda destek olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz eşek görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet eder.

Rüyada eşeğin öldüğünü görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, kazancın çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments