Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek arısı sokması görmek

Rüyada eşek arısı sokması görmek

Rüyada eşek arısı sokması görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine delalettir.

Rüyada eşek arısı sokması gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada eşek arısı sürüsü görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet eder.

Rüyada büyük eşek arısı görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı eşek arısı görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah eşek arısı görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kariyerinde atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek arısı soktuğunu görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, yaşam standartlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek arısını öldürmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek arısından kaçmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına işarettir.

Rüyada eşek arısı kovalamak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments