Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek satmak

Rüyada eşek satmak

Rüyada eşek satmak fırsatların istenmeden harcanacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, mal kaybına uğrayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek satmak gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Rüyada eşek satmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eşek nalı görmek mal ve para kazanılacağına, böylece kendine güveneceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına delalet eder.

Rüyada inatçı eşek görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada at eşek inek görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşekten inip ata binmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek bağlamak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşek boku görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşek koşturmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments