Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek ısırması görmek

Rüyada eşek ısırması görmek

Rüyada eşek ısırması görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eşek ısırması gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Rüyada ısıran eşek görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşek tarafından ısırılmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına inanılır.

Rüyada eşek ısırması görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işarettir.

Rüyada çiftleşen eşek görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek ve at görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boz eşek görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü eşek görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine delalettir.

Rüyada eşek tarafından kovalanmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments