Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü eşek görmek

Rüyada bir sürü eşek görmek

Rüyada bir sürü eşek görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü eşek gördüyseniz:

  • Uzun vadede kazançlı olabilecek yeni bir işle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.

Rüyada eşek sürüsü görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine inanılır.

Rüyada eşek arısı sürüsü görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalettir.

Rüyada bir sürü eşek görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalet eder.

Rüyada eşek beslemek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada eşek kovaladığını görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işarettir.

Rüyada eşek nalı görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek olduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına delalet eder.

Rüyada inek ve eşek görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments