Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boz eşek görmek

Rüyada boz eşek görmek

Rüyada boz eşek görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kötü haberlerin alınacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada boz eşek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Rüyada boz eşek görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, insanlar tarafından sevileceğine tabir olunur.

Rüyada bozulmuş sucuk görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına inanılır.

Rüyada bozulmuş salatalık görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş salça görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Rüyada bozulmuş yiyecek görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş kavun görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, alım zorluğu yaşamayacağına işarettir.

Rüyada bozulmuş sebze görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına alamet eder.

Rüyada bozulmuş un görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments