Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısıran eşek görmek

Rüyada ısıran eşek görmek

Rüyada ısıran eşek görmek kazancın gittikçe azalacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ısıran eşek gördüyseniz:

  • Evinizi, bazı gayrimenkullerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konular hızlanıyor.

Rüyada eşek ısırması görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ısıran eşek görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, onların başarıları ile övüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşek tarafından ısırılmak emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda eşek görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşek dışkısı görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada at veya eşek görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işarettir.

Rüyada köpek ve eşek görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek tepmesi görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments